
Velkommen til Fjellfrisk sin blogg! Her på bloggen skriver jeg litt om temaer som jeg syns er viktig og har lyst å dele med deg.
Hjemmelaget Yoghurt og tjukkmjølk
Yoghurt er enklere å lage enn du tror. Lager du den på “gamlemåten” så bevarer du både enzymene og de gode bakteriene. Bra for tarmen, helsen og ganen. Prøv du også!
Styrk ditt immunforsvar
Hvordan står det til med binyrene dine?
Surdeigsbrød
Å bake ditt eget brød med surdeig av økologisk mjøl er enklere enn du tror.
Binyretretthet
Hvordan står det til med binyrene dine?
Surkål er min favoritt
Surkål av fermentert kål er supermat med levende bakterier og en frisk og god smak!
Magnesiumprotokollen/the Root Cause Protocol (RCP), hva, hvorfor og hvordan!
Hva går den populære Magnesiumprotokollen ut på? Hva er bakgrunnen og hvorfor?
Fermenterte granskudd, en C-vitaminbombe!
Granskudd er rik på vitamin C
Kaliumkraft
Kaliumkraft, næringsrik supermat! Enkelt å lage og godt for kroppen din.
Magesyre
Magesyre, for mye eller for lite? Mange tror de har for mye magesyre.
Kombutcha
Kombutcha er en eldgammel probiotisk drikk som har mange helsebringende egenskaper. Her kan du lære å lage din egen kombutcha!
Magnesium, mineralet mange mangler
Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen vår. Mangler er vanligere enn vi tror. Kanskje det gjelder deg også?