Føler du deg sliten og utmattet i hverdagen?
Har du smerter i kroppen?

 

Jeg hjelper deg som føler deg sliten og utmattet,  ufokusert på jobb og har en kropp som ikke spiller på lag, til å få ny energi og mer friskhet i livet!

Gjennom Fjellfriskprogrammet får du et skreddersydd program tilpasset deg og din kropp. Du får konkrete og kraftfulle råd, steg for steg, inntil du er kommet dit du ønsker. Du må gjøre endringene selv, men Fjellfrisk veileder og støtter deg på veien. Fjellfriskprogrammet består av tre steg :

 

Steg 1 - Kartlegging

I den første fasen starter vi med å gå igjennom historikken din og ta de nødvendige testene og prøvene for å best kunne finne den eller de underliggende årsakene til helseproblemene dine. Den første konsultasjonen foregår enten på klinikken min eller på telefon/Skype.  En soneterapibehandling og undersøkelse inngår også hvis mulig.  Denne kartleggingen gjør at Fjellfrisk kan danne seg et bilde av hvor i kroppen ubalansene dine sitter. 

Steg 2 - Tiltaksplan

I den andre fasen utarbeider Fjellfrisk et forslag til en helhetlig og skreddersydd tiltaksplan, som det er viktig at du selv får eierskap til. Planen består av flere delmål. 

Fjellfriskplanen for friskhet og energi kan inneholde:

  • Gode matvalg som gir deg et stabilt blodsukker og optimal næring  
  • Tiltak som styrker fordøyelsen og tarmfloraen
  • Naturlige kosttilskudd for å rette opp vitamin- og mineralbalansen  
  • Soneterapi som kan hjelpe kroppen din å komme i balanse

Steg 3 - Gjennomføring

Fjellfrisk følger deg opp hele veien mens du gjennomfører planen. Det å få kroppen i balanse kan ta tid og går i etapper. Vi gjør tilpasninger etter dine behov og i ditt tempo. Du får jevnlige motivasjons- og oppfølgingssamtaler slik at du holder koken.

 Det kan være aktuelt å ta nye tester etter noen måneder for å følge med på utviklingen din.

RootCauseProtocol  inngår i Fjellfriskprogrammet.

Ta kontakt med meg hvis du lurer på om Fjellfriskprogrammet kan passe deg, samt pris. Konsultasjon(er) på Fjellfriskprogrammet kan gjøres online, enten på telefon eller via skype.

Det er viktig at du ikke unnlater å oppsøke lege hvis du er syk.