Frisk fra binyretretthet

Slitne binyrer eller binyretretthet er vanligere en du tror.

Kjenner du deg igjen i noen av disse symptomene?

– Lav på energi

– Utmattet

– Problemer med å gå ned i vekt

– Ofte nedstemt

– Søvnforstyrrelser

– Fordøyelsesproblemer

– Indre uro

– Tåkehjerne

– Kalde hender og føtter

For meg var det å styrke binyrene nøkkelen for å få tilbake til det livet jeg ønsket å leve.

Fra å bo i en kropp som kun ønsket å ligge på sofaen, har jeg nå jevn energi gjennom hele dagen. Det var virkelig deilig å finne tilbake til mitt gamle “jeg” igjen og ha overskudd til både jobben, barna og familien min.

Tove Krusedokken 

Hvem er jeg og hvorfor kan jeg jeg hjelpe deg?

Jeg heter Tone Søndmør og er Naturterapeut MNNH og helseveileder i Fjellfrisk.

Jeg har en helhetlig tilnærming til hvordan du kan bygge opp igjen kroppen og helsen din på en helt naturlig måte etter RCP- metoden.RCP står for RootCauseProtocol og på norsk betyr det “den underliggende årsak`s protokoll”.  Når kroppen ikke fungerer som den skal, er det alltid en årsak. Den finner Fjellfrisk.  Metoden er utviklet av amerikaneren Morley Robbins i the RCP Institute og den er basert på medisinsk uavhengig forskning gjennom flere tiår. 

Når du opplever symptomer så er det kroppen din sin måte å fortelle deg noe. Veldig ofte er det at den mangler noe eller noe er i ubalanse.   

Binyrene dine produserer kortisol. Vi kjenner det som et stresshormon. Men det er også et igangssettingshormon som styrer mange funksjoner i kroppen.  Derfor er det så viktig at binyrene dine fungerer som de skal og produserer nok kortisol gjennom dagen. Til det trenger de mineraler.

Helt gratis kan du laste ned mine beste tips til hvordan DU kan starte i riktig ende med å styrke binyrene dine. Gjør det i dag!