Et helhetlig helsetilbud for deg som har et brennende ønske om en friskere hverdag.   

 

Ønsker du deg en kropp og en helse som spiller på lag?

Er dine symptomer lite energi, utmattet, stoffskifte problemer, autoimmunitet, betennelser og inflammasjoner, en fordøyelse i ulage, allergier, muskel og skjelett smerter, hudproblemer, nedstemthet og depresjon, osv? Hos Fjellfrisk er du som pasient i sentrum og ved å ta tak i de underliggende årsakene, skreddersyr vi et opplegg med tiltak som vil passe DEG.   

Fjellfrisk har ulike rådgivningstilbud. Alle pakkene har som formål å rette opp i de ubalansene i kroppen din som er årsaken til dine helseplager. Se listen nedenfor hvor du kan klikke deg inn på linkene og lese hva de går ut på. Jeg anbefaler deg på det varmeste å ta en gratis samtale med Fjellfrisk først.

Gratis samtale

Lurer du på om Fjellfrisk er den rette terapeuten og samarbeidspartneren for deg?  Eller har du andre spørsmål ? Jeg tilbyr deg en gratis samtale hvor du forteller meg om dine utfordringer og hva du ønsker hjelp til. Du kan også sende meg en mail, hvis du ønsker det. Så tar vi en samtale på telefon som vil danne grunnlag for om du ønsker å jobbe videre med Fjellfrisk. Denne samtalen vil vare 20-25 minutter og den er gratis. Du kan bestille gratis samtale HER eller på sms 95049885

Konsultasjon 1 time

Denne foregår på telefon, skype eller på klinikken. Mer informasjon og bestilling HER.

Konsultasjon 1,5 time på klinikken

Denne foregår på klinikken. En naturmedisinsk undersøkelse og en soneterapibehandling er inkludert. Klikk HER for mer informasjon og bestilling..

Konsultasjon 1,5 time online / klinikken

Alt 1) En 1,5 time lang online konsultasjon for deg som ønsker en grundigere gjennomgang av din helsesituasjon og veien videre uten å ha tatt tester eller prøver.

Alt 2) En 1,5 time lang online konsultasjon for deg som har tatt prøver/tester og ønsker en gjennomgang av de og en personlig tilpasset tiltaksplan.  Klikk HER for mer informasjon og bestilling..