Helsefremmende kosthold (landingsside)

Det beste fra Moder Jord er også best for deg !

Bli med på en fantastisk reise inn i den naturlige matverdenen

Helsefremmende kosthold

Helsefremmende kosthold er et onlinekurs som gir deg den kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å komme i gang med ditt nye kosthold. De gode matvalgene som gir kroppen din de rette byggestoffene, som kroppen din vil elske. Hva er gode råvarer og hvordan kan maten bli din beste medisin?

Litt informasjon om kurset

Kurset passer for deg som føler deg “grønn” når det gjelder kosthold og for deg som har lyst på mer grunnleggende kunnskap og inspirasjon. Du får tilgang til hele kurset med en gang og kan ta det i ditt eget tempo og i den rekkefølgen du ønsker selv.  Du kan laste ned alle vedleggene og malene og printe de ut hvis du ønsker. Kurset får du på livsstid. I den lukkede Fb gruppen Naturlig frisk med Fjellfrisk kan du stille spørsmål og dele av din erfaring og der hjelper vi hverandre.

Hva du kan oppnå 1

Et næringsrikt kosthold gir deg mer energi og overskudd i hverdagen! Farvel til sofaen som din beste venn

Hva du kan oppnå 2

Mat med næring bygger kroppen din sterkere og friskere og du styrker immunforsvaret

Hva du kan oppnå 3

Ren mat og mat uten tilsetningsstoffer er det kroppen din er designet og tilpasset for å spise. Humøret ditt vil elske det!

Hva du kan oppnå 4

En bedre fordøyelse! Du slipper å bli oppblåst etter måltider og tarmene dine vil elske din nye livsstil

Sagt om kurset

Veldig bra kurs! Fin kombinasjon mellom rolig prat fra deg, plansjer og tekst. Jeg har lært mye! Veldig enkelt fortalt. (og det er en kunst!) Kirsti

Dette syns jeg var et veldig bra kurs!  Kursplattformen er brukervennlig og det går veldig greit å navigere på den. Jeg har fått så mye inspirasjon til mitt nye kjøkken allerede og har allerede tatt i bruk og merker positiv endring allerede. Tusen takk!! Eva

Hva inneholder kurset?

1

Modul 1: Matkvalitet og planlegging

Hva er mat med kvalitet? Hva er gode råvarer? Hvor finner du gode råvarer? Hvordan kan du planlegge og tilrettelegge for et naturlig og helsefremmende kosthold på en enkel måte? Denne modulen tar deg gjennom denne prosessen på en enkel måte. Du får helt konkrete råd og gode maler og huskelister.

2

Module 2: Mat med næring og måltidssammensetning

Denne modulen handler om hva maten faktisk inneholder av næringsstoffer; alt fra de energigivende næringsstoffene karbohydrater, fett og proteiner, til vitaminer og mineraler. Hvilke karbohydrater er bra, hvilke proteinkilder er best og hvilke fettkilder gir byggesteiner og ikke fremmer betennelse.

Siden det er så viktig at næringsstoffene kroppen din trenger bør komme fra mat, så får du her helt konkrete råd om hvilke matvarer du bør velge for å dekke kroppens basale behov for næringsstoffer.

Hva bør et måltid inneholde? Å sette sammen et måltid på en god måte er viktig for blant annet å holde blodsukkeret stabilt, holde deg mett lenge og riktig balanse mellom næringsstoffene.

3

Modul 3: Gode hjelpere

“Du er ikke hva du spiser, men hva tarmen din fordøyer” er et kjent uttrykk. I denne modulen kommer vi inn på hvor viktig det er med nok magesyre for en god start på fordøyelsen og hvordan du styrker din magesyre. Lengre ned i tarmen har vi et eget økosystem med et vell av bakterier og andre mikroorganismer. Det kalles tarmflora. Et helsefremmende kosthold, som du lærer om i dette kurset, er helt avgjørende for å få tarmfloraen i balanse. Du lærer det grunnleggende om fermentering og hvordan DU kommer i gang med fermentering.

Helt til slutt i denne modulen er det litt informasjon om at mat kan også gjøre deg syk. Hva slags mat det oftest og hva kan være lurt å ikke spise så mye av?

Bonuser

​Her er noen av de bonusene som følger med kurset.

Bonus 1
Medlemsskap i lukket Fb gruppe

Det er en lukket FB gruppe der alle matnerder (ja, du kommer til å bli en matnerd du også! jeg lover) kan stille spørsmål og kommunisere med hverandre til felles inspirasjon og glede. Dersom du ikke ønsker å være på fjesboka kan du stille meg enkle spørsmål på mail. Har du mer omfattende spørsmål av personlig art så anbefaler jeg en veiledningstime (se bonus 3)

Bonus 2
Den optimale urte og kryddergiude

​Krydder og urter setter en ekstra spiss på all mat. Det hever smaken på de gode, naturlige råvarene. Denne guiden er et must å ha tilgengelig på kjøkkenet 🙂

Du kan laste den ned fra en PDF under Bonuser i kurset eller få den tilsendt i posten.

Bonus 3
Personlig veiledning

Dersom du ønsker en individuell veiledning og gjennomgang av ditt kosthold så kan du bestille en time med meg (Fjellfrisk). Det kan vi ta enten på telefon eller på Zoom (ligner Skype) Der går vi gjennom dineutfordringer og spørsmål og lager en konkret plan tilpasset deg. Du får 25% rabatt på en sånn time, som varer i 1 klokketime.

Om meg, kursholder:Tone Søndmør

Interessen for mat og helse har fulgt meg gjennom hele livet.

Jeg vokste opp på gård med kuer, sau, gris og høner. Mamma lagde stort sett all mat fra bunnen av. Vi slaktet egne dyr, bakte, fisket, plukket bær og dyrket grønnsaker i kjøkkenhagen. Da jeg tok landbruksutdannelsen min i Danmark, lærte jeg mye om hvordan mat kan produseres på en konvensjonell måte. De siste årene har jeg blitt mer og mer opptatt av ren mat som er dyrket på en økologisk og bærekraftig måte. Du kan lese mer om min bakgrunn HER

 

Kurspris

Kr 1 490,-

 • Ubegrenset tilgang
 • Start i dag
 • Tilgang til alle moduler med en gang
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

[thrive_global_fields id=’1′]

[thrive_global_fields id=’8′]   |  [thrive_global_fields id=’6′]   |   [thrive_global_fields id=’7′]   |   [thrive_global_fields id=’9′]

Select Columns Layout