Kurs i Magnesiumprotokollen / the Root Cause Protocol (RCP) i Vågå 22.9.2019

Dato: Søndag 22.9.19 kl 9.00 – 15.00
Sted: Vågåvegen 51 (lokalene til Skrotten)
Kursholder: Tone Søndmør, RootCauseProtocol Consultant (Fjellfrisk.no)
Kursavgift: kr 500,-
Påmelding: HER

Har du lyst å gi helsen din et løft eller trenger å bygge opp igjen kroppen din fra grunnen av? Eller ønsker du å lære mer om hvordan du kan forebygge sykdom? Flere og flere, både her i Norge og i mange andre land har fått god hjelp av denne protokollen for å bli frisk/friskere.

Næringsmangler og ubalanser i kroppens biokjemi er underliggende årsaker til sykdom. Er mineralmangler årsak til dine helseproblemer? 

  • Studier viser at mange har for lite magnesium og for mye lagret jern i kroppen
  • Mineraler deltar i alle kroppens funksjoner, og i over 600 enzymreaksjoner.

Mye tyder på at utviklingen av kroniske livsstilssykdommer er nærmere knyttet til mineralene enn det man tidligere har vært klar over. Mineralene må være i riktig balanse for at kroppen skal fungere optimalt. Magnesiumprotokollen («The Root Cause Protocol») er en måte å regulere mineralene på.

På dette kurs vil du få en enkel innføring i bakgrunnen for protokollen, hva går den ut på, og hvordan du på egenhånd kan starte med å bygge opp igjen din egen kropp fra grunnen av.

Kurset passer for:

  • Deg som har en autoimmun lidelse, stoffskifteproblematikk, betennelser og inflammasjoner i kroppen, diabetes, lite energi og utmattelse, smerter i kroppen osv.
  • Deg som er interessert i å lære mer om biokjemien i kroppen
  • Deg som ønsker å optimalisere helsen din og forebygge sykdom
  • Deg som ønsker info om forskjellen på syntetisk fremstilte og naturlige kosttilskudd

Det er amerikaneren Morley Robbins som har designet protokollen. På disse to hjemmesidene kan du lese mer om bakgrunnen og om selve protokollen:

http://gotmag.org/
https://therootcauseprotocol.com/?source=rcp123

På hjemmesiden til Fjellfrisk her er det også mer info, samt at du kan laste ned en oppstartsguide til RCP:

Ta kontakt med meg (Tone) på mail tone@fjellfrisk.no hvis du er interessert i å ta en hårmineralanalyse eller blodprøver før kurset eller avtale en konsultasjon. Konsultasjon kan jeg ta i Vågå på fredag 20.9, på ettermiddagen lørdag 21.9 eller online.

 

RootCauseProtocol (RCP)