Har du hatt mageproblemer i flere år? 

Har du mageproblemer, slik som smerter, mye luft, diarè eller forstoppelse ? Dårlig kosthold, stress, antibiotikakurer og legemiddelbruk kan påvirke bakteriefloraen i tarmen din i negativ forstand. Ubalanse i bakteriefloraen kan føre til blant annet stoffskifteproblemer og utmattelse, i følge denne artikkelen.  Betennelser, sopp, parasitter og en såkalt lekk tarm (der næringsstoffer slippes over i blodet), kan også være årsaken til at du føler deg dårlig. 

Dersom du strever med rumling, mye luft, oppblåsthet, veksling mellom løs og treg mage, ufordøyd mat i avføringen og halsbrann kan det tyde på at du har for lite magesyre.   Nok magesyre er viktig for at opptaket av næringsstoffer, vitaminer og mineraler skal fungere optimalt, noe som er essensielt for en god helse og frisk kropp.

Hos Fjellfrisk utreder vi hva som kan være årsaken til mageproblemene dine.  Basert på kartlegging vil du få råd om hva som kan styrke fordøyelsen og tarmsystemet ditt. I tillegg får du helt konkrete tilbakemeldinger på hvilke naturlige kosttilskudd som kan være nyttig for deg, basert på de testene du har tatt.