Mat som medisin

Fjellfrisk brenner for at maten skal være din beste medisin! Et kosthold bestående av ren og næringsrik mat.  Mat av rene og naturlige råvarer. Riktig næring fra mat som inneholder rikelig med mineraler og vitaminer er nødvendig for at kroppsmaskineriet ditt skal fungere optimalt

 

Mat med næring er mat som generasjoner før oss har spist: Kjøtt fra dyr som har beitet i utmark og valgt maten sin selv. Fisk fra havet eller den lokale innsjøen. Kraft kokt på bein. Fermentert mat og drikke med gode bakterier for tarmfloraen.

Flere av Fjellfrisk-kundene forteller at de får mer energi når de spiser naturlig og kutter ut mat som skaper reaksjoner i immunsystemet. Et variert og naturlig kosthold, som holder blodsukkeret stabilt, fører til at du får mindre lyst på søtsaker og raske karbohydrater. Da vil du også kunne ha en jevn energi gjennom dagen.

Det er viktig å vite forskjellen på mat med energi og mat med næring, samt hvilke matvarer som kan utgjøre en forskjell med tanke på eventuell vektregulering.

Som naturterapeut finner jeg ofte ut at mangler eller ubalanser i mineralene i kroppen kan være årsaken til utmattelse og stoffskiftesymptomer. Jeg er opptatt av at mest mulig av de mineralene og vitaminene du trenger, skal komme fra mat. Imidlertid kan det være nødvendig å supplere med naturlige tilskudd.

Kostholdsveiledning kan du få som et separat tilbud eller det kan inngå i Frisk med Fjellfrisk konseptet.  Uansett får du gode innspill til hva du bør spise for å styrke stoffskiftet og energinivået ditt.

Last ned mine beste råd og guide til Matvalg for god helse her:

Trenger du inspirasjon og gode oppskrifter til et kosthold som er gunstig for helsen din? I denne boken til Anita Breivold i HELSEVIS finner du oppskrifter på alt fra brød, pålegg, lunsjretter, middagsretter, kaker, smothier med en optimal balanse mellom fett, proteiner og karbohydrater. Mange av oppskriftene er uten både gluten og melk.
Boka kan du bestille HER