Startpakke – Friskere med fjellfrisk

Dette er en pakke for deg som har hatt en introduksjonssamtale med Fjellfrisk eller som har satt deg litt inn i
theRootCauseProtocol/magnesiumprotokollen da den er en viktig del av opplegget.

Denne startpakken er for deg som er lei av å være syk og som har et brennende ønske og vilje til å bygge opp igjen helsen din fra bunnen av. Det er alltid en årsak til at kroppen ikke fungerer som den skal og med denne startpakka gjør vi et dypdykk i biokjemien i kroppen din og leter etter underliggende årsaker og ubalanser.

Det anbefales at du har tatt en HÅRMINERALANALYSE og flest mulig av disse BLODPRØVENE i forkant av konsultasjonen og at resultatene foreligger. Også andre tester kan være aktuelt å ta, men det kan vi diskutere i introsamtalen.. Å restituere helsen din din vil ta tid. Du må være innstilt på at det ikke er noe quick fix, men at det vil ta tid og at det vil gå i etapper. 1-2 år er helt vanlig, men de fleste får mer energi etter noen uker. Jeg hjelper deg på veien og heier på deg!

Det er maten som skal være din viktigste medisin. Det betyr ikke at du skal bli helt helsefrik og ikke kunne unne deg noe usundt en gang i blant, men du du må være innstilt på å ha fokus på å spise ren og naturlig mat med næring som basiskost. Endringer i kostholdet trenger de fleste flere måneder på å få til, ja opp til flere år. Men det viktigste er å begynne og å ta det i ditt tempo.

Denne konsultasjonen foregår online (for eks på skype). Vi går igjennom resultatene av testene og basert på de og din historie setter vi opp en tiltaksplan for deg. I etterkant av konsultasjonen får du en kopi av tiltaksplanen din tilsendt på mail.

Før timen ønsker jeg at du fyller ut et spørreskjema som jeg sender til deg på mail, som du fyller ut på PC-en din.  Da kan jeg sette meg litt mer inn i din nåsituasjon og hva som er dine utfordringer før konsultasjonen.

Startpakka inneholder følgende:
– Tester: Hårmineralanalyse
– Konsultasjon på ca 90 minutter med gjennomgang av testresultater og utarbeidelse av tiltaksplan
– Skriftlig tilbakemelding (oppsummering av konsultasjonen)
– Oppfølgingssamtale på ca 30 minutter, etter 2-3 måneder
– Support på mail, maks 1 gang pr uke frem til oppfølgingssamtalen.

Startpakka kan også suppleres med soneterapibehandlinger og supplerende kostholdsrådgivning  hvis du ønsker det.

Pris er kr 3.800,- . Hårmineralanalyse er inkludert i prisen. ( Evt andre tester kommer i tillegg. Blodprøver koster kun ekstra hvis du ikke tar de hos fastlegen, men tar de på Lab1 i Sandvika. Ta kontakt med Fjellfrisk for rekvisisjon på blodprøver hos Lab 1. Time til prøvetaking må du bestille selv på nettet)

Du kan bestille konsultasjonen HER Det samme gjelder bestilling av testkit til hårprøve til hårmineralanalysen. Den tar du enkelt hjemme hos deg selv.