Hjemmelaget Yoghurt og tjukkmjølk

Hjemmelaget Yoghurt og tjukkmjølk

Yoghurt er enklere å lage enn du tror. Lager du den på “gamlemåten” så bevarer du både enzymene og de gode bakteriene. Bra for tarmen, helsen og ganen. Prøv du også!

Surdeigsbrød

Surdeigsbrød

Å bake ditt eget brød med surdeig av økologisk mjøl er enklere enn du tror.

Fermenteringskurs i Vågå 20-21.9.2019

Fermenteringskurs i Vågå 20-21.9.2019

Fermenteringskurs i Vågå 20-21.9.2019 Mennesker over hele verden har fermentert mat siden eldgamle tider. Har du lyst å lære å lage ren, levende mat med probiotiske egenskaper? Ved fermentering er det de gode melkesyreproduserende bakteriene som gjør jobben med å...
Kombutcha

Kombutcha

Kombutcha er en eldgammel probiotisk drikk som har mange helsebringende egenskaper. Her kan du lære å lage din egen kombutcha!