Tilbakemeldinger fra klienter

Før du leser disse tilbakemeldingene fra pasienter så vil jeg gjøre deg oppmerksom på at det er pasientenes egne ord og formuleringer. Jeg behandler ikke sykdom, men hjelper kroppen med å komme i balanse. Hensikten med testing, måling og prøver er å kartlegge hvor i kroppen de underliggende ubalansene er.  Når biokjemien og mineralene kommer i balanse, er kroppen bedre rustet til å lege seg selv.

Herings lov: «All helbredelse starter innenfra og ut, og ovenifra og ned»

Tone i Fjellfrisk har hjulpet meg med å finne roten til mine stoffskifteproblemer. Hun har gitt meg suveren behandling i form av soneterapi, kostholdsråd og mineraltilskudd. Behandlingen har vært skreddersydd min kropp og form, jeg føler virkelig at jeg har blitt sett! Etter noen måneder under Tones vinger har jeg mer energi – merker spesielt at jeg føler meg lettere og mer kraftfull på trening. Det mest overraskende er at behandlingen har ført til at gamle traumer og sorger har kommet opp til overflaten, slik at jeg kan gjøre meg ferdig med dem. Jeg er sikker på at det å gå å bære på gammelt grums har bidratt til ubalansen i stoffskiftet mitt. Jeg anbefaler Tone på det varmeste; hun er morsom, klok og kunnskapsrik Kvinne, 40

Jeg har vært hos mange fotsoneterapauter,men aldri hatt så god effekt som jeg har hos deg.(har masse problemer med nakke,skuldre,rygg etter bilulykke for 20 år siden)+ mageproblemer i perioder. Du er kunnskapsrik og har alltid masse nytt å komme med innen helse og kosthold som jeg kan lære av. Lett og snakke med og jeg har alltid en god følelse i kroppen etter behandlingen! Annette, 39

Jeg har i mange år vært mye plaget med allergi og tatt mye medisiner. Etter kombinasjonen av soneterapi og veiledning ut i fra blodprøver, er jeg nå medisinfri.
Anbefaler Tone og Fjellfrisk på det sterkeste 🙏 Kvinne, 39