Tilbakemeldinger fra klienter

Før du leser disse tilbakemeldingene fra pasienter så vil jeg gjøre deg oppmerksom på at det er klientenes egne ord og formuleringer. Jeg behandler ikke sykdom, men hjelper kroppen med å komme i balanse. Hensikten med testing, måling og prøver er å kartlegge hvor i kroppen de underliggende ubalansene er.  Når biokjemien og mineralene kommer i balanse, er kroppen bedre rustet til å lege seg selv.

Herings lov: “All helbredelse starter innenfra og ut, og ovenifra og ned”

Da jeg første gang tok kontakt med Tone bodde jeg i en kropp som ikke spilte på lag med meg. De planene jeg hadde lagt for hverdagen kunne jeg skuffet se passere uten å bli gjennomført. Enn hvor mye jeg ønsket det! Skammen var vel størst rundt det at ingen måtte vite at jeg var helt tom for krefter. Jeg følte meg ubrukelig. Jeg ville ikke vise de andre den svake siden av meg selv. At jeg hadde Lavt stoffskifte det visste jeg. Og at tradisjonell medisinsk behandling ikke hjalp godt nok, det hadde jeg kjent på kroppen en stund. Men hva kan jeg gjøre da??? Tone lyttet ofte på det jeg hadde å fortelle om problemene knyttet til hverdagen. Men ho tok seg enda bedre tid til å finne de underliggende årsakene. Jeg fikk tatt grundige undersøkelser parallelt med kostholdsveiledning, soneterapi og tilskudd av de mineralene og næringsstoffene kroppen min manglet. Tone var der når jeg søkte etter ny kunnskap, og sammen fant vi mange svar. Sakte, men sikkert endret hverdagen seg. Plutselig jobbet kroppen igjen. Nødmodusen var av. Gleden var størst den dagen jeg fikk beskjed av legen om å gå ned i dose på stoffskiftemedisinen. Kroppen hadde våknet til liv igjen! For en bragd! Jeg vet at endret kosthold og det å tilføre kroppen det den mangler har klart det som annen medisin ikke hadde gjort de siste årene. Nå er jeg i full jobb, ja med 2 jobber også faktisk. Har energi til å ut og trene om kveldene. Jeg er faktisk våken fra vekkerklokken ringer til det er kvelds. Uten å kjenne på suget etter å legge meg på sofaen. Nå lever jeg i en kropp som spiller på lag med meg! Endelig kan jeg være der for familien min, for elevene mine på jobb og i tillegg ha overskudd til å treffe venner. Takk Tone! Du var den som trykket på de riktige knappene.

Tove Krusedokken

Tone i Fjellfrisk har hjulpet meg med å finne roten til mine stoffskifteproblemer. Hun har gitt meg suveren behandling i form av soneterapi, kostholdsråd og mineraltilskudd. Behandlingen har vært skreddersydd min kropp og form, jeg føler virkelig at jeg har blitt sett! Etter noen måneder under Tones vinger har jeg mer energi – merker spesielt at jeg føler meg lettere og mer kraftfull på trening. Det mest overraskende er at behandlingen har ført til at gamle traumer og sorger har kommet opp til overflaten, slik at jeg kan gjøre meg ferdig med dem. Jeg er sikker på at det å gå å bære på gammelt grums har bidratt til ubalansen i stoffskiftet mitt. Jeg anbefaler Tone på det varmeste; hun er morsom, klok og kunnskapsrik

Janne, 40

Jeg har vært hos mange fotsoneterapauter,men aldri hatt så god effekt som jeg har hos deg.(har masse problemer med nakke,skuldre,rygg etter bilulykke for 20 år siden)+ mageproblemer i perioder. Du er kunnskapsrik og har alltid masse nytt å komme med innen helse og kosthold som jeg kan lære av. Lett og snakke med og jeg har alltid en god følelse i kroppen etter behandlingen!

Annette, 39

Jeg har i mange år vært mye plaget med allergi og tatt mye medisiner. Etter kombinasjonen av soneterapi og veiledning ut i fra blodprøver, er jeg nå medisinfri.
Anbefaler Tone og Fjellfrisk på det sterkeste 🙏

Eva, 39

The therapies where Tone Søndmør works with, have created a healthy balance in me.The mineral therapy was new to me. I was surprised that even when eating healthy, living healthy, being active and resting in time, practicing yoga and meditating, one can get too low levels vitamins and minerals. Reasons: modern agriculture, (use of pesticides), and in general: stress, in which I also include my being electromagnetic hyper sensitive. Tone’s zone therapy brought surprising diagnoses of never-before-diagnosed physical disorders. For months I had a weekly foot zone treatment, and together with natural food supplements, in-depth explanations, and her heart-warming words, her fjellfrisk energy, a renewed and stable new “me” has been born. I keep coming back every month, for a foot therapy treatment, to keep the physical, emotional and mental balance that we have achieved now.

Antoinette Janssen, 70 years